Eller bli-frisk-fisk smiley

400g hoki (går lika bra m torsk eller kanske filéad sik smiley )
1msk olja
500g wokgrönsaker Thai
4msk frysta asiatiska kryddor *
400ml kokosmjölk
½ grönsaksbuljongtärning el 1msk fond
salt
4 port äggnudlar
1 lime

* frysta asiatiska kryddor kan jag inte längre hitta bland de frysta kryddorna på “vår” affär, men den innehöll citrongräs, röd chili, ingefära, koriander, persilja, så jag har köpt färska och fryst in själv och tillsätter också lite vitlök!

Tärna fisken.
Stek grönsakerna någon minut, rör ner kryddor, kokosmjölk och smula i buljongtärning. Sjud ca 5min.
Lägg ner fisken, sjud 5min och smaka av med salt.
Koka nudlar och servera detta med limeklyftor.

Snabbt enkelt och så kan man i förkylningstider stinga till det lite smiley